Kutse Global Money Week 2015 tähistavale loometööde konkursile “Save today. Save tomorrow.”

Hea õppija!

Kutsume osalema raha kasutamist ja säästmist kajastaval loometööde konkursil teemal „Save today. Safe tomorrow“.

Rahvusvaheline finantskirjaoskust edendav organisatsioon Child and Youth Finance International (CYFI) korraldab igal aastal rahvusvahelist Global Money Weeki, mis käesoleval aastal toimub ajavahemikus 9-17.03.2015.

Seekordne alateema on "Save today. Safe tomorrow." Rahvusvahelise Global Money Week 2015 tähistamise koordineerija on CYFI esindaja Eestis Ettevõtlusteater MTÜ koos parteritega.

Loomekonkursile on oodatud raha kasutamist ja säästmist ning seeläbi tulevikus majandusliku kindlustunde tagamist kajastavad loometööd, sh videoklipid, joonistused, kirjatööd jmt õppijatelt vanuses 7-24 aastat.

Tööde hindamine toimub kuues vanuseastmes:

·   põhikooli I aste

·   põhikooli II aste

·   põhikooli III aste

·   gümnaasium

·   kutseharidus

·   (rakendus)kõrgharidus

Žürii valib igast vanuseastmest välja kaks õpetliku sisuga tööd, millede autorid kutsutakse oma loomingut esitlema 11. märtsil 2015 Global Money Week 2015 raames toimuval konverentsil Rakvere Gümnaasiumis (Vabaduse 1, Rakvere). Kõik esiletõstetud tööde autorid saavad auhinnad.

Ettevõtlusteater MTÜ ootab valminud tööd hiljemalt 20. veebruariks 2015 e-posti aadressil piretpold@gmail.com.

Seotud uudised

Global Money Week 2015 tähistamine Eestis

13. March 2015

Global Money Week 2015 nädalat tähistati Eestis loomekonkursiga "Save today. Safe tomorrow".  Rakvere Gümnaasiumis toimus 11. märtsil ka samanimeline konverents. Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolis tähistati nädalat võistlusega "Idee teoks 2015".…