Haridus- ja Teadusministeeriumi enim silma paistnud koolitaja tiitel kuulus sellel aastal Ettevõtlusteater MTÜ eestvedajatele Piret Põllule ja Diana Tandrule

Eelmisel nädalal tunnustas Haridus- ja Teadusministeerium 2014. aasta parimaid noorsootöötajaid ja noortevaldkonna algatusi. Tänavusele konkursile laekus üle Eesti kokku 48 kandidaati neljas kategoorias, tunnustusauhinna pälvisid neist 13.

Enim silma paistnud koolitaja tiitel kuulus sellel aastal Piret Põllule ja Diana Tandrule, Ettevõtlusteater MTÜ. Nad moodustavad koolitajate tandemi, kes on pühendunud noorte ettevõtlusõppe arendamisele ja loonud selleks uuendusliku ning järgimist leidnud metoodika – ettevõtlusteatri.

Üks ettevõtlusteatri idee autoritest Piret Põld ütles, et iga idee vajab mõttekaaslasi, partnereid ja toetajaid. "Aitäh head inimesed, kes te olete meie algselt pöörasesse mõttesse uskunud ja meiega seda teed käinud!"


Piret Põld ja Diana Tandru tunnustusüritusel Erinevate Tubade Klubis
Foto: Andrei Ozdoba

Lisainformatsioon:
Siiri Kohver
Ettevõtlusteater MTÜ turundus- ja kommunikatsioonijuht
e-post: siiri@ettevotlusteater.eu
koduleht: www.ettevotlusteater.eu
facebook: https://www.facebook.com/Ettevotlusteater

Seotud uudised

Ettevõtlusteater toob lavale uue loo

26. August 2013

MTÜ-l Ettevõtlusteater on valmimas uus, ettevõtjat Mattias Lepp´a ja OÜd Click & Grow tutvustav lugu. Peagi alustatakse õpetajate ja õppejõudude koolitusega. 22. juulil toimunud suveseminaril kõnelesid ettevõtlusteatri senistes…

3. jaanuaril leidis Rakveres aset ettevõtlusteatri metoodika koolitus

8. January 2014

Ettevõtlusteater MTÜ viis 3. jaanuaril Rakveres läbi ettevõtlusteatri metoodika koolituse õpetajatele, õppejõududele ja erinevate haridusega seotud organisatsioonide esindajatele. Juhatuse liige Piret Põld tutvustas kahekümne neljale Eesti eri paigast…

Tee ettevõtlusteatrit ja jaga seda!

17. February 2014

Ettevõtlusteater MTÜ kutsub noori üles oma ettevõtlusteatrit tegema. Etenduste lindistusi saab jagada ettevõtlusteatri kodulehel. Siiri Kohveri ja Rakvere Reaalgümnaasiumi Karla kooliteatri noorte poolt lavale toodud "Click&Grow – time…