Ajujaht ootab äriideid!

Ajujaht ootab Sinu äriideed 19. oktoobriks 2014. Osalemine annab võimaluse suurendada oma teadmisi ettevõtlusest, saada palju nutikaid nõuandeid oma ala spetsialistidelt ja kasvatada endale muljetavaldav kontaktvõrgustik. Kõike seda mõnusas ja toetavas seltskonnas! Lisaks võid osa saada 50 000 eurosest auhinnafondist.

Esita oma idee: www.ajujaht.ee ja muuda maailm natukene paremaks!

Seotud uudised

Ajujaht 2014 võitja on Timber Diameter

16. May 2014

Ajujaht 2014 võitjaks valiti puidu mõõtmise rakendus Timber Diameter, publiku lemmiku tiitli sai takso tellimise äpp Taxify.  7. mail toimunud finaalis anti üle ka eriauhinnad. Tartu Loomemajanduskeskuse eriauhinna…

Ajujaht 2015 võitja on Jiffi

4. May 2015

30. aprillil toimunud Ajujahi finaalis valiti võitjaks nutitelefonil põhinev ühistranspordi piletisüsteem Jiffi. Lisaks tunnustusele ja väärt kogemusele toob Ajujahi tiitel kaasa 30 000 eurot auhinnaraha. Ajujahi žürii liikme…