Eesti Kaubandus-Tööstuskoda otsib oma meeskonda ettevõtlikkuse valdkonna eestvedajat

Seotud uudised

Otsime oma meeskonda ettevõtlikkuse valdkonna assistenti

6. July 2015

  Otsime oma meeskonda ETTEVÕTLIKKUSE VALDKONNA ASSISTENTI (ajutiselt ära oleva töötaja asendaja) Eesti Kaubandus-Tööstuskoda on Eesti vanim ja suurim ettevõtjate esindusorganisatsioon, mille missiooniks on ettevõtjasõbraliku majanduskeskkonna loomisele kaasaaitamine…

Eesti Kaubandus-Tööstuskojas toimus 14. märtsil noori toetavate ettevõtete koostöövõrgustiku „Unistused ellu!“ algatamisele pühendatud üritus, mille raames ettevõtmise asutajad arutlesid unistuste elluviimise, ettevõtlikkuse ning noorte toetamise teemadel

15. March 2012

Vestlusringi järel allkirjastasid „Unistused ellu!“ asutamistahvli majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse esimees Toomas Luman ning „Unistused ellu!“ võrgustiku asutajad Eesti Energia juhatuse liige Margus Rink,…