Raadiosaade ettevõtlikkusest ja ettevõtlusest ”Poleteli!” Sky Raadios

1. oktoobril 2014 kell 15:00-16:00 stardib Eesti populaarseima raadiojaama SKY Raadio esimene venekeelne raadio vestlusaade ”Poleteli!” (eesti keeles Tuult tiibadesse!). Lisaks raadioeetrile saab saadet vaadata ka otseeetris Facebookist ning venekeelse ärilehe Delovije Vedomosti portaalis (www.dv.ee).

Tegemist on Eesti ettevõtjatest ja ettevõtlusest rääkiva saatega, mille põhisihtgrupp on venekeelsed inimesed Eestis ja naaberriikides. Saate külalisteks on edukad ettevõtjad erinevates ärivaldkondadest: Vladimir Funtikov (Creative Mobile), Olga Temnikova (Temnikova & Kasela Gallery), Jaanika Merilo (Aida Invest), Mark Berman (BLRT) ja teised. Mehed ja naised, kes on veendunud, et meie ise oleme oma õnne sepad ja oma elu kujundajad. Koostöös saate külalistega püütakse jõuda selgusele, kuidas alustada ettevõtlusega ja kuidas saavutada majanduslikku sõltumatust.

Saate formaat on unikaalne, kuna lisaks raadio kuulamisele on kaasatud kõik tänapäevased multimeedia võimalused. Saate otse-eetri ajal saab seda interneti vahendusel reaalajas jälgida ja hiljem ka taaskuulata ning vaadata aadressil www.poleteli.ee. Saate eesmärk on süstida positiivset ellusuhtumist, pakkuda välja võimalusi ja ideid iseseisva äri alustamiseks.

Lisainfo:
Darja Saar
Produtsent
55656392
info@poleteli.ee

www.poleteli.ee
www.sky-radio.fm
Facebook: Полетели
Instagram: poleteli.ee

Seotud uudised

Tule Arvamusfestivalile kuulama ettevõtlikkusest!

12. August 2013

Kutsume Unistused Ellu! võrgustiku liikmeid 16. augustil toimuvatele ettevõtlusteemalistele aruteludele, mis toimuvad Arvamusfestivali raames Paides.   Tegu on Eesti esimese Arvamusfestivaliga,  kus arutatakse erinevaid Eesti olevikku ja tulevikku…

ENTRUMi avashowl kõlanud mõtted noorte ettevõtlikkusest

7. November 2014

Oktoobri lõpus avati Jõhvi kontserdimajas noorte ettevõtlikkusideede konkursi ja arenguprogrammi ENTRUM viies hooaeg. Avashowl jagasid ligi 400 Virumaa noorele oma nõuandeid Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive ja…