Löö kaasa majandus- ja ettevõtlusõppe valemivihiku väljaandmises

Ettevõte Realister jagas Valemivihiku 10. sünnipäeva puhul põhikooli ja gümnaasiumi noortele tasuta majandus- ja ettevõtlusõppe valemivihikuid. Vihikud võeti hästi vastu nii õpetajate kui õpilaste poolt ja alanud kooliaasta puhul on kavas välja anda uus ettevõtlusvihik. Vihiku sisulise poole osas annab nõu Junior Achievement Eesti meeskond ning vihikute tootmise ja jagamise juures on abiks veel hulk toredaid organisatsioone.

Kutsume ettevõtjaid seda vihikut toetama ja levitama!

Kes soovivad selles vahvas ettevõtmises kaasa lüüa palume anda märku esimesel võimalusel Realisteri projektijuhile Eve Raagile: eve@realister.ee (59 058 156).

http://www.valemivihik.ee/majandus/

Seotud uudised

Löö kaasa uue ettevõtlusvihiku väljaandmisel!

10. June 2013

„Unistused ellu!“ koostöövõrgustiku partnerid Junior Achievement Eesti SA ja Realister OÜ kutsuvad kaasa lööma majandustõdedega ettevõtlusvihiku väljaandmisel. See on täiesti uus toode juba tuttavas Valemivihikute sarjas. Tegemist on…

Löö kaasa projektis A Hack 2014 Ida-Virumaa

5. February 2014

Soovime arendada Ida-Virumaa noorte ettevõtlikku mõtlemist ja juhtimisoskusi olukordade lahendamiseks. Seeläbi avarada kohapealseid võimalusi noortele ning vähendada väljarännet Ida-Virumaalt. Uuringud on näidanud, et 76% noortest plaanib Ida-Virumaalt pärast kooli lõppu lahkuda,…