Ettevõtlusteater MTÜ kutsub 21. oktoobril osalema stsenaariumite koostamise koolitusel Rakveres. Metoodika nüüd kättesaadav ka venekeelsena.

Eesti noored on ettevõtlikud ja Ettevõtlusteater MTÜ meeskond soovib neid innustada ning julgustada ettevõtlusega tegelema ja olema ettevõtlikud igas valdkonnas. 21. oktoobril 2014 viiakse Rakveres läbi stsenaariumite koostamise koolitus, mis aitab koolidel valmistuda 2015. aasta mais toimuvaks vabariiklikuks Ettevõtlusteatri festivaliks.

Koolituse sisuks on ettevõtte lugude põhjal teatraliseeritud stsenaariumi koostamine, ootame põhikooli, gümnaasiumi, kõrgkooli ja ülikooli õpetajaid ja õppejõudusid ning õpilasi ja üliõpilasi. Osalejatel palume võimalusel valitud ettevõtte kohta käiv materjal ette valmistada ja kaasa võtta, sest töötame reaalsete lugudega. Ühine ettevalmistav töö toimub 21. oktoobri seminaril ja iseseisev töö stsenaariumiga hiljem. Koolituse osaks on kirjalik tagasiside ja soovitused stsenaariumi tööversiooni kohta.

Ettevõtlusteatri metoodika kasutuselevõttu koolides lihtsustab suvel valminud venekeelne õpiobjekt, mis sisaldab Ettevõtlusteater MTÜ 2012. aastal valminud pilootetendust „Tark maja – tark äri“.

Rohkem informatsiooni www.ettevotlusteater.eu. Leia meid Facebookist.

Lisainfo:
Piret Põld
Ettevõtlusteater MTÜ
E-kiri: piretpold@gmail.com
Telefon: +372 517 0330

Pildil: Ettevõtlusteater MTÜ etendusega Click & Crow time to show ENTRUM öösessioonil Tallinnas 2014
Foto: Kristina Eapost

Seotud uudised

3. jaanuaril leidis Rakveres aset ettevõtlusteatri metoodika koolitus

8. January 2014

Ettevõtlusteater MTÜ viis 3. jaanuaril Rakveres läbi ettevõtlusteatri metoodika koolituse õpetajatele, õppejõududele ja erinevate haridusega seotud organisatsioonide esindajatele. Juhatuse liige Piret Põld tutvustas kahekümne neljale Eesti eri paigast…