15. augustil Arvamusfestivali Hariduslaval: Mis on ettevõtja roll Eesti hariduses?

Eesti heaolu sõltub otseselt sellest, kui palju meil on töökohti, kus tehakse keerukamat ja arukamat tööd ning kui palju meil on inimesi, kes sellist tööd suudavad teha. Kuid kui palju on ettevõtjad ise valmis haridusse panustama, et töötajate oskused vastaksid nende ootustele ja vajadustele? Kui palju on koolid valmis vastu võtma tuge, mida ettevõtted juba täna pakuvad?

Ettevõtjate teemal arutlevad Baltic Computer Systemsi juhataja Ants Sild, Tiit Paananen Arengufondist, Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli direktor Arnold Pastak ja Tallinna Teeninduskooli õpilane Laura Murd. Arutelu juhib Eesti Kaubandus-Tööstuskoja haridusnõunik Tiia Randma.

Arutelu korraldavad SA Noored Kooli, algatus Huvitav Kool ja ettevõtete võrgustik Unistused Ellu.

Tule kaasa mõtlema ja arutlema 15.augustil kell 18:00 – 19:30

Vaata, mida huvitavat toimub veel ettevõtluslaval ja hariduslaval

Arvamusfestivali kohta leiad infot www.arvamusfestival.ee

Seotud uudised