Tere tulemast võrgustiku partneriks ENTRUM SA!

ENTRUM on Eesti Energia pikaajaline ettevõtlikkuse arenguprogramm, mis aitab noortel omandada teadmisi ja oskusi ning kontakte, et kujuneda algatusvõimelisteks ja tegusateks inimesteks. ENTRUM ühendab mitusada erinevat organisatsiooni, oma ala tipptegijaid ja hakkajaid Eesti noori, kes ühiselt moodustavad suure ideede ja suhete võrgustiku. 2013/2014 õppeaastal sütitab ENTRUM ettevõtluspisikuga Lääne- ja Ida-Virumaa noori.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Eesti Energia AS!

17. February 2012

Eesti Energia on algatanud pikaajalise noorte ettevõtlikkuse arenguprogrammi ENTRUM, mis aitab noortel omandada teadmisi ja oskusi ning kontakte, et kujuneda algatusvõimelisteks ja tegusateks inimesteks ning ühendab mitusada erinevat…

Tere tulemast, Noorsootöö Selts MTÜ!

25. February 2014

Jõhvi noorteka ehk Noorsootöö Seltsi eesmärk on aidata noori nende ideede elluviimisel. Noortekas inspireeritakse noori muutma oma kodukohas noorte elu paremaks ja põnevamaks. Samuti ollakse valmis noori nõustama…

Tere tulemast, Segers Eesti OÜ!

5. November 2014

Segers Eesti soovib toetada Lääne-Virumaa noori oma teadmiste ja kogemustega. Ettevõte on valmis pakkuma noortele töövarjupäevi, pikaajalist projektide juhendamist, ÖkoTex Sep sertifikaadi koolitust ja koolitust esmavajalikust seadusandlusest. Vaata lähemalt…