Homsed parimad ettevõtjad tulevad Tartust

23. mail võtsid Tallinna Majanduskoolis mõõtu ärikorralduse ja väikeettevõtluse õpilased üle Eesti. Parimaks osutus Tartu Kutsehariduskeskuse võistkond, kuhu kuulusid Älice Kääramees, Nele Laur, Regina Joosep ja Kadri Viil.

Teisele kohale tuli Võrumaa Kutsehariduskeskuse meeskond koosseisus Piret Rummi, Kätlin Jõgi, Egle Toom ja Ivo Vals ning neile järgnesid Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolist Raul Rajang, Siim Reedo, Taavi Puusepp ja Gristel Suurmets.

Võistlustel pidid kõik meeskonnad sooritama teooriatesti ning looma turundusstrateegia e-tervise mobiilirakendusele Aiden ja selle haarava esitlusega žüriile n-ö maha müüma.

„Võistlusülesanne oli keeruline, kuna äppide turundus oli kogu meeskonnale võrdlemisi võõras ning teha tuli palju uurimistööd,” ütles Tartu Kutsehariduskeskuse meeskonna liige Älice Kääramees. Tema sõnul andis Äripäevade võistlus neile väärtusliku kogemuse pingelises olukorras meeskonnatööst ja avalikust esinemisest. „Me kõik valisime ärikorralduse eriala, kuna soovime tulevikus midagi suurt ise ära teha ja olla tööandjaks teistele,” lisas Kääramees.

Žürii hinnangul oli võitjatel realistlik sihtgrupi valik, arvestamine eelarve vahenditega, tugev loovidee ning suurepärane ettekanne, mis veenis, et nemad on koostööpartnerid, kel on sisemist veendumust ja jõudu projekt lõpuni viia. Žüriisse kuulusid e-tervise mobiilirakenduse Aiden asutaja Rait Arro, SA Innove spetsialist Aili Kõiv ja majandusõpetaja Kristel Rannaääre.

Võistlustulle astusid 28 kutseõppurit Tallinna Majanduskoolist, Pärnumaa Kutsehariduskeskusest, Narva Kutseõppekeskusest, Kuressaare Ametikoolist, Võrumaa Kutsehariduskeskusest, Tartu Kutsehariduskeskusest ja Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolist.

Kutsevõistlust „Äripäevad 2014” korraldas SA Innove koostöös Tallinna Majanduskooliga.

Sihtasutus Innove on üld- ja kutsehariduse valdkonna ja hariduse tugiteenuste kompetentsikeskus ning Euroopa Liidu toetuste vahendaja. Sihtasutus loodi 2003. aastal Haridus- ja Teadusministeeriumi haldusalas.


Lisainfo Äripäevade võistlusest

Äripäevade võistluse pildigalerii

Lisainformatsioon:

Liina Liiv
SA Innove kutsehariduse agentuuri
kommunikatsioonispetsialist
tel 735 0745, 5556 1785
liina.liiv@innove.ee
www.innove.ee /
www.kutseharidus.ee


Fotol Tartu Kutsehariduskeskuse meeskond paremalt Älice Kääramees, Kadri Viil, Nele Laur ja Regina Joosep
Foto: SA Innove

Seotud uudised

Tere tulemast, A. Le Coq AS!

21. February 2012

A. Le Coqil on stipendium, mis on suunatud Tartu- ja Võrumaa kutsehariduskeskuste poolt õpetatavate erialade- mehhatroonika, lukksepa või infotehnoloogiasüsteemide (töö automaatjuhtimisega tööpinkidega)- õppuritele. Stipendiumikonkurss kuulutatakse välja iga aasta…

Võrgustiku partnerite mõtteid noortekonverentsilt Tartust

10. December 2012

"Unistused ellu!" võrgustiku partner Tartu Ärinõuandla korraldas noortekonverentsi "Teed tulevikku, OKEI?!" sel aastal juba seitsmendat korda. 22. novembril tuli Tartu Dorpat Konverentsikeskusesse ligi 120 noort, kes said silmast-silma…

Toome ettevõtjad kooli oma lugu rääkima

28. February 2014

Et tekitada noortes inimestes huvi ettevõtluse vastu, on vaja rohkem inspireerivaid lugusid. Parim koht, kus noor saaks neid kuulata, on koolis. Seega kui me tahame edukamat Eestit, siis tuleb…