Ajujaht 2014 võitja on Timber Diameter

Ajujaht 2014 võitjaks valiti puidu mõõtmise rakendus Timber Diameter, publiku lemmiku tiitli sai takso tellimise äpp Taxify. 

7. mail toimunud finaalis anti üle ka eriauhinnad. Tartu Loomemajanduskeskuse eriauhinna sai lapsevanema häälega muinasjuttu rääkiv karu Mimmi, Ülemiste City eriauhinna ning “Parima Tallinna äriprojekti” tiitli pälvis kolmas finalist GoWorkaBit. Advokaadibüroo Borenius eriauhinna sai Timber Diameter ning tiitli "Suurima rakendusväärtusega idee Tartus” pälvis arhitektuurikaubamaja Katus.eu.

Ajujaht 2014 finalistid:

"Ajujahi finaal<span class="right">Foto: Eero Vabamägi</span>"” height=”388″ id=”fancybox-img” src=”http://g3.nh.ee/images/pix/900×585/4087a76e/ajujaht-etv-finaal-68628291.jpg” width=”600″ /><br /> <em>Foto: Eero Vabamägi</em></p>
<p><a href=Ajujahi finaali järelvaatamine

Seotud uudised

Ajujaht 2015 võitja on Jiffi

4. May 2015

30. aprillil toimunud Ajujahi finaalis valiti võitjaks nutitelefonil põhinev ühistranspordi piletisüsteem Jiffi. Lisaks tunnustusele ja väärt kogemusele toob Ajujahi tiitel kaasa 30 000 eurot auhinnaraha. Ajujahi žürii liikme…

Ajujahi aasta areneja 2014 on Taxify

1. December 2014

Ajujahi eelmise hooaja meeskondadest valiti aasta jooksul enim arenenud ettevõte, kelleks osutus takso tellimise rakendus Taxify. Runner-up tiitli pälvis toitumisnõuandeid jagav portaal erikorgu.ee. EASi esindaja Anu Puusaagi sõnul…

Ajujahi alanud hooaeg ootab ettevõtlikke ideid

16. September 2014

Alanud on äriideede konkursi Ajujaht uus hooaeg, mille võitjaid ootab 2015. aasta kevadel 50 000-eurone auhinnafond. EAS korraldab Ajujahti Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest, konkursi partner on SEB. EASi juhatuse…