Tere tulemast, Lastega.ee MTÜ!

Lastega.ee informeerib lastega peresid võimalustest, kuhu minna ja mida teha koos lastega. Veebilehekülg pakub võimalusi osaleda üritustel, meisterdada, mängida, laulda, luuletada koos – lapsed, ema, isa, vanavanemad – ja nautida koostegemiserõõmu! Tuleb ju üksteisest rõõmu tunda! Eriti oma perest! Kõik, kellel on ideid, kuhu minna ja mida teha koos lastega on teretulnud koostööd tegema.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Skype Technologies OÜ!

27. March 2013

Skype Technologies OÜ soovib noorte karjäärivalikuid mõjutada, et kindlustada nende valikute konkurentsivõime tulevikus. IT võimekuse omandamine tuleb tulevikus kasuks kõikides tööstusharudes. Samuti pakub ettevõte tulevikus rohkem praktikakohti kui…

Tere tulemast, Svarmil AS!

26. November 2013

Svarmil AS toodab ja arendab kvaliteetseid töökaitserõivaid. Ettevõte lubab võimalusel laste- ja noortegruppe õppekäikudeks külla ning noored on oodatud ka praktikale. Võrgustikust soovitakse saada infot sellest, mida juba…

Tere tulemast, Väga Vahva OÜ!

18. November 2013

Väga Vahva OÜ soovib anda oma panuse noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse. Nad on valmis ettevõtlusega alustavaid noori juhendama ja võimalusel koolitundidesse minema ning rääkima oma kogemusest ettevõtlusega alustamisel…