Tere tulemast, Victory Trainings OÜ!

Victory Trainings viib läbi inspireerivaid koolitusi noortele ja noorte innustajatele, loob inspiratsioonifilme, postreid, kasulikke artikleid ja e-õppe lahendusi. Sukeldu inspiratsiooni ja positiivse laengu maailma: www.inspiratsioon.ee

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Valgamaa Arenguagentuur SA!

1. February 2013

Valgamaa Arenguagentuuri tegevuse eesmärk on ettevõtlikkuse ja ettevõtlusõppe arendamine Valgamaal. Arenguagentuur algatab ja viib läbi noortele suunatud ettevõtlikkusprojekte, seminare, koolitusi, infotunde ja pakub noortele nõustamist ettevõtlikkust arendavates ettevõtmistes.…

Tere tulemast, Valge Hobu Trahter!

12. June 2013

Valge Hobu Trahter annab teada, et nende juures on võimalus läbi viia etikettiga seotud koolitusi. Vaata lähemalt partneri profiili