Kireleidja – algatusideede leidmise tööriist

Enda kutsumuse saab avastada erinevate tegevuste proovimise ja katsetamise teel. Kuidas aga leida ägedaid ideid, mida enda huvivaldkonnas katsetada ja ette võtta? Kireleidja veebirakendus aitab määratleda enda kirge, leida ideid ja avastada näiteid noortealgatustest ning pakub kasulikke tööriistasid ideede elluviimiseks.

Kireleidja kodulehelt http://stardi.inspiratsioon.ee leiad:

• õpetused enda kires selguse loomiseks

• vahvad näited noorte algatustest

• kasulikud tasuta tööriistad ideede elluviimiseks

http://www.inspiratsioon.ee/wp-content/uploads/2014/03/kireleidja-poster.jpg

Vaata lähemalt algatust

Seotud uudised

Tere tulemast, Victory Trainings OÜ!

13. March 2014

Victory Trainings viib läbi inspireerivaid koolitusi noortele ja noorte innustajatele, loob inspiratsioonifilme, postreid, kasulikke artikleid ja e-õppe lahendusi. Sukeldu inspiratsiooni ja positiivse laengu maailma: www.inspiratsioon.ee Vaata lähemalt partneri profiili

Tere tulemast, IT Service Management OÜ!

21. November 2013

IT Service Management on teinud portaali Kuidas.ee, mis on eestikeelne "kuidas midagi teha" õpetuste portaal ning kus kõik õpetused algavad sõnaga "kuidas". Portaali eesmärk on erinevate teadmiste vahendamine…

Tere tulemast, Noorsootöö Selts MTÜ!

25. February 2014

Jõhvi noorteka ehk Noorsootöö Seltsi eesmärk on aidata noori nende ideede elluviimisel. Noortekas inspireeritakse noori muutma oma kodukohas noorte elu paremaks ja põnevamaks. Samuti ollakse valmis noori nõustama…