Tere tulemast, Granito OÜ!

Granito OÜ meeskond soovib jagada edulugu ja head eeskuju ettevõtlusega alustamisel, et kindlustada Eesti tulevikku tervikuna. Nad toetavad ka teemakohaseid noorteüritusi endi valmistatud auhindade ja meenetega.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Skype Technologies OÜ!

27. March 2013

Skype Technologies OÜ soovib noorte karjäärivalikuid mõjutada, et kindlustada nende valikute konkurentsivõime tulevikus. IT võimekuse omandamine tuleb tulevikus kasuks kõikides tööstusharudes. Samuti pakub ettevõte tulevikus rohkem praktikakohti kui…

Tere tulemast, Väga Vahva OÜ!

18. November 2013

Väga Vahva OÜ soovib anda oma panuse noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse. Nad on valmis ettevõtlusega alustavaid noori juhendama ja võimalusel koolitundidesse minema ning rääkima oma kogemusest ettevõtlusega alustamisel…

Tere tulemast, Lõvikesed OÜ!

2. June 2014

Lõvikesed OÜ soovib aidata noori nende ettevõtmistes. Ettevõte saab abiks olla praktikakohtadega, töövarjupäevadega, nõu- ja jõuga. Vaata lähemalt partneri profiili