Tere tulemast, AHack OÜ!

Tegemist on sotsiaalse projektiga, mille eesmärk on anda nooretele väljaspoolt pealinna regiooni samaväärne ligipääs teadmistele ja oskustele. A Hack`i praktiliste töötubade eesmärgiks on, et noored saaksid suhelda oma kaaslastega ning arendada nende ettevõtlikku suhtumist ja juhtimisoskusi.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Eesti Rahva Muuseum!

7. June 2013

Eesti Rahva Muuseum korraldab erinevaid konkursse, näituseid ja üritusi, millest ka noored on oodatud osa võtma. Muuseum soovib panustada noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse ja harimisse, et noored saaksid…

Tere tulemast, Laboritugi OÜ!

25. September 2013

Laboritugi OÜ soovib anda oma panuse loodusainete populariseerimisse õpilaste hulgas. Ettevõte otsustas osaleda "Unistused ellu!" projektis, et olla informeeritud toimuvatest toetustegevustest ja tulevikutrendidest ning anda oma võimalustekohane panus…

Tere tulemast, Teadlik Areng MTÜ!

2. May 2014

Teadlik Areng MTÜ eesmärgiks on toetada lastele loodusteaduste õpetamist läbi käelise tegevuse ja huvitavate eksperimentide. Õppevahendiks algklassidele on loodud katsete komplekt polümeermaterjalidega tutvumiseks. Vaata lähemalt partneri profiili