Löö kaasa projektis A Hack 2014 Ida-Virumaa

Soovime arendada Ida-Virumaa noorte ettevõtlikku mõtlemist ja juhtimisoskusi olukordade lahendamiseks. Seeläbi avarada kohapealseid võimalusi noortele ning vähendada väljarännet Ida-Virumaalt.

Uuringud on näidanud, et 76% noortest plaanib Ida-Virumaalt pärast kooli lõppu lahkuda, seega on väljaränne seal väga suureks probleemiks. Samuti on antud piirkonna noored väga passiivsed.

Soovime korraldada Ida-Virumaa noortele kolmest moodulist koosneva juhtimise ja ettevõtluse töötoa, et anda neile samu võimalusi, mis on pealinna regiooni noortel. See toetaks Ida-Virumaa regiooni edukamaks ja tugevamaks muutumist. Oleme juba kohtunud nii Tartu Ülikooli Narva Kolledži, TTÜ Virumaa Kolledži ja Ida-Viru Ettevõtluskeskusega, kes on huvitatud koostööst ja väljendanud suurt vajadust antud ettevõtmise järele Ida-Virumaal.

Esimene töötuba toimub Tartu Ülikooli Narva Kolledži ruumides 18. märtsil. Teemaks on juhtimine, kuid läheneme juhtimisele kui väga laiale mõistele ning aitame mõista kuidas läbi selle erinevaid situatsioone lahendada. Projektiplaani järgnevate osade toimumise kuupäevad on hetkel lahtised.

Otsime rahalist toetust, et töötubasid edukalt läbi viia ning 2. ja 3. moodulisse kutsume ettevõtete esindajad mentoritena kaasa lööma.

Karin Künnapas
58 866 669
karin@ahack.com
www.ahack.com

Seotud uudised

Selgunud on ENTRUM Virumaa 2014/2015 finalistid

1. April 2015

ENTRUM Virumaa hooaeg on lõpusirgel! Pärast neljakuulist inkubatsiooniprogrammi on selgunud 30 edukamat start-up´i, kes pääsevad ENTRUM superfinaali oma ideede teostamise tulemusi pitšima. ENTRUM superfinaal toimub 11. aprillil Tartu…

Aita kaasa tudengite Eurovisioonile 2014

13. December 2013

MTÜ TTÜ Kultuuriklubi korraldab järgmisel aastal 27.märtsil juba viiendat korda Tudengite Eurovisiooni, mis on heategevuslik tudengite akustiliste lugude konkurss. Tudengite Eurovisiooni formaat sarnaneb Eurovisiooni omaga: videosalvestus, otseülekanne, greenroom, hääletus, esinejate…