Tere tulemast, Eesti Disainikeskus!

Eesti Disainikeskus on disainivaldkonna edendaja, teeb disaini nähtavaks, teadvustab disaini kui lisandväärtuse andjat ja Eesti ettevõtete ekspordipotentsiaali suurendajat. Disainikeskus on partneriks disaineritele, ettevõtjatele, avaliku sektori esindajatele, poliitikakujundajatele ja kõigile neile, kes tahavad Eesti disaini arengule kaasa aidata.

Disainikeskus soovib olla kursis "Unistused ellu!" võrgustiku liikmete tegevustega laste ja noorte ettevõtlikkuse edendamisel.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Lõvikesed OÜ!

2. June 2014

Lõvikesed OÜ soovib aidata noori nende ettevõtmistes. Ettevõte saab abiks olla praktikakohtadega, töövarjupäevadega, nõu- ja jõuga. Vaata lähemalt partneri profiili

Tere tulemast, Laboritugi OÜ!

25. September 2013

Laboritugi OÜ soovib anda oma panuse loodusainete populariseerimisse õpilaste hulgas. Ettevõte otsustas osaleda "Unistused ellu!" projektis, et olla informeeritud toimuvatest toetustegevustest ja tulevikutrendidest ning anda oma võimalustekohane panus…

Tere tulemast, Kohtla Kaevanduspark Muuseum SA!

21. August 2012

Kohtla Kaevanduspark Muuseum soovib „Unistused ellu!“ võrgustikus kaasa lüüa kahel suunal – noorte arendamine ja teiste organisatsioonidega kogemuste vahetamine. Noortele pakub kaevanduspark abi põlevkivienergeetika teemaliste uurimustööde tegemisel ja…