Ajujahi poolfinaali peaproovis valiti Levira Lemmik

Teletornis toimunud Ajujahi poolfinalistide kohtumisel valis Levira töötajatest koosnev žürii oma lemmikuks meeskonna Rahu (end Eluring), saab lugeda Delfi ärilehest. Ära märgiti ka GoWorkAbit, Timber Diameter ja Photofing.

Meeskondade lühiesitluste järel rääkis Eesti äriinglite võrgustiku ESTBAN eestvedaja Ivar Siimar ajujahtijatele rahastusvõimalustest ja investori ootustest alustavale ettevõttele.

Ivar Siimar pani ajujahtijatele südamele, et ettevõtte algusfaasis on oluline saadavat tagasisidet kriitiliselt hinnata ja mitte liigselt innustuda teoreetilisest huvist sinu toote või teenuse vastu. "Huvi on hea asi, aga kas inimene on valmis ka raha andma? Kui alustav ettevõtja suudab näidata, et reaalne klient – mitte sõber ega sugulane – on tema toote eest kasvõi sada eurot välja käinud, on see juba väga suur asi," ütles ta.

Siimari sõnul on investori huvi mõista, mille nimel meeskond tegutseb. "Investorid tahavad näha pikka visiooni ja samme, mis selle saavutamiseni viivad. Paberil olevatest plaanidest ja juhtimisstruktuuridest üksi on aga vähe kasu. Eelkõige on vaja aru saada, millesse meeskond ise usub," selgitas ta.

7. mail toimuvat Ajujahi superfinaali saab vaadata ETV kanalil kell 22.20.

Loe lisaks ja vaata pilte toimunud poolfinalistide kohtumisest Delfi ärilehest

Seotud uudised

Valiti Ajujahi 10 poolfinalisti

3. December 2013

Reede, 29. novembri hommikul kogunes Ajujahi žürii koosseisus Aivar Roop (EAS), Mart Maasik (SEB), Priit Alamäe (Nortal), Heldur Meerits, Indrek Kasela ja Andrei Korobeinik ETV stuudiosse, et valida…

Eesti õpilasfirma Festera valiti Euroopa parimaks

13. July 2017

Eesti selle aasta parim õpilasfirma Festera sai Brüsselis hakkama hiilgava esinemisega ning rahvusvaheline žürii kuulutas nad Euroopa parimaks õpilasfirmaks. Eestit Euroopa finaalis esindanud Festera kooseisus Kevin Reisenbuk, Sandra…

Ajujahi võitjat ootab 50 000 eurot

29. August 2013

Alanud on ettevõtluskonkursi Ajujaht uus hooaeg, mille võitja saab auhinnaks 50 000 eurot. Ajujahti korraldab EAS Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest, konkursi partner on SEB. EASi juhatuse liige Krõõt Kilvet…