Tule saa osa maailma suurimast ärijuhtimisvõistlusest tudengimeeskonna juhendajana!

2013. a. sügisel osales 99 aktiivset ja ettevõtlusest huvitatud tudengit maailma suurima ärijuhtimisevõistluse Global Management Challenge eelvoorus. Kuus parimat tudengi-meeskonda asuvad taas võistlustulle juba 10. veebruaril, kui algab põhivõistlus. Põhivõistluse võitjameeskond sõidab esindama Eestit Global Management Challenge rahvusvahelisse finaali!

Tegemist on populaarseima juhtimissimulatsiooniga maailmas, mis on võitnud ettevõtjate ja juhtide tunnustuse juba rohkem kui 40 riigis. Global Management Challenge on väga tõhus viis meeskonnatöö ja juhtimisoskuste arendamiseks. Simulatsioonis osalejad peavad langetama nii ettevõtte strateegia kujundamisega kui ka operatiivse juhtimisega seotud otsuseid. Kaasatud on kõik ettevõtte juhtimisvaldkonnad. Värskele juhile annab simulatsiooni läbi tegemine oskuse näha ja tajuda ettevõtte erinevate osakondade sünergiaid; kogenud juhid saavad võimaluse vaadata oma senisele äritegevusele teisest vaatenurgast.

Võistlus saab olema põnev ja pingeline ning tudengid on asunud juba ettevalmistusi tegema. Kui soovid noori aidata, siis tule ühele tudengivõistkonnale JUHENDAJAKS! Otsime tudengitiimidele kogemustega juhendajaid ettevõtjate ja ettevõtete näol. Igasugune praktiline kogemus, mis täiendab virtuaalses võistluskeskkonnas tehtavaid juhtimisotsuseid, aitab tänastel ettevõtlikel noortel saada edukamateks ettevõtjateks.  Loe, mida arvasid võistlusest noored ise: http://gmcestonia.ee/miks-osaleda-tudengivoistlusel/

Mida meil omalt poolt pakkuda on?

·         Pakume võimalust tutvuda säravate ja andekate tudengitega, kellest võivad saada innukad töötajad ka Sinu ettevõttes!

·         Tudengimeeskonna juhendajana saad ise lähemalt tutvuda maailma suurima ärijuhtimissimulatsiooniga ning osa Global Management Challenge Estonia võistlusega seotud üritustest.

Juhendajaks võib olla nii üksikisik kui ka ettevõte. Vastastikkusel kokkuleppel saame juhendajale pakkuda lisaks meediakajastust ja reklaamiväljundit.

 

Huvi korral palun võta ühendust Global Management Challenge Estonia korraldajatega:

Kristi Kaarenperk, gmc@simplimo.ee, 56 65 55 50

Lea Adrikorn, gmc@simplimo.ee, 56 51 238

 

Lisainfo  www.gmcestonia.ee

Võta väljakutse vastu!

Seotud uudised