8. veebruaril toimub Kristiine ja Rocca al Mare kaubanduskeskustes Eesti õpilasfirmade laat

Eesti  õpilasfirmade laat on ettevõtlike noorte aasta suurim müügisündmus, mida korraldab Junior Achievement Eesti. Tänavu korraldatav laat toimub esmakordselt kahes kaubanduskeskuses korraga. Õpilasfirmade laat avatakse 8. veebruaril kell 12.00. Müük toimub kuni kella 17.00ni. 

Laadale ootame umbes 130 õpilasfirmat. Eesti õpilastele pakuvad konkurentsi õpilasfirmad Moldovast ja Eesti lähiriikidest.

Laadal osalevaid õpilasfirmasid hindab žürii. Auhindu jagatakse parimate toodete, müügitegevuse, kaunima boksi eest jm kategooriates. Agaramad saavad osaleda juba enne laata toimuvatel reklaami- ja meediatähelepanu võistlustel.

Infot laada ja laadale registreerimise kohta leiad siit »

Laadal osalevate firmade kataloog tekib siia »

 

Rõõmsa kohtumiseni laadal!

Seotud uudised