BCS Koolitus kutsub tasuta tarkvaraarendaja koolitusele

BCS Koolitus ootab noori ja lapsevanemaid 10. veebruaril algavale tasuta intensiivkursusele omandama tarkvaraarendaja tööks vajalikke oskusi, et seejärel leida nendele oskustele vastav töö.

Kursusel õpitakse tundma tarkvaraarenduse protsessi, meetodeid ja analüüsivahendeid, programmeerima C#, Visual Studio ja .NET platvormil. Looma ja haldama andmebaase, veebiprogrammeerimist, tarkvara testimist ja dokumenteerimist.  Õpitakse aga ka avatult ja positiivselt suhtlema, töötama meeskonnas ning jagatakse näpunäiteid, kuidas endale töökoht leida ja kuidas tööintervjuuks valmistuda.

Osaleda saavad mittetöötavad noored vanuses 16-24 aastat ja mittetöötavad kuni 7-aastase lapsega kodus olnud lapsevanemaid. Koolitus sobib algajatele. Õpe toimub 10. veebruarist kuni  2. maini 2014 Tallinnas. Õpetöö toimub eesti keeles. Koolitus on osalejate jaoks tasuta, makstakse stipendiumi ja sõidutoetust.

Kursuse sisu

Kursus  sisaldab õppetööd klassis ning praktikat ettevõttes. Selle lõpetanud saavad tunnistuse ja vastava eksami sooritamise järel ka kutsetunnistuse.

Õppe korraldajaks on BCS Koolitus ja see viiakse läbi Euroopa Sotsiaalfondi poolt toetava projekti „IT valdkonna kutsetunnistusega tööle“ raames. Projekti koostööpartnerid on Eesti Töötukassa, Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit, SA Kutsekoda ja Baltic Computer Sysems AS.

Projekti ja koolituse tutvustus: http://www.bcs.ee/itprojekt2

Registreerimine ja lisainfo:
Signe Teder
BCS Koolitus
tel 6998172
Signe.Teder@bcs.ee

Seotud uudised

Turunduskoolitus mittetöötavatele noortele

20. January 2014

BCS Koolitus pakub aktiivsetele ja ettevõtlikkele noortele head võimalust osaleda tasuta e-turunduskoolitusel. Koolitus toimub 17.veebruar – 3.märts Tallinna kesklinnas. Nelja nädalase koolituse käigus õpitakse tegema veebilehte ja Facebooki…