Soovime rahulikke jõule ja ettevõtlikku uut aastat!

 

 

Hea võrgustiku liige

 

Soovime Teile rahulikke jõule ja edukaid ettevõtmisi uuel aastal!
Vaata meie jõulukaarti SIIN »

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja "Unistused ellu!" meeskond Merle, Kadi ja Maarja

 

 

Seotud uudised

Loomisel on Unistused ellu! Nõukoda

11. February 2013

15. veebruaril kogunevad Kaubanduskotta koosolekule taas võrgustiku  aktiivsemad liikmed. Plaanis on kinnitada võrgustiku uue juhtimisorgani Nõukoja liikmete koosseis ja välja valida võrgustiku visiooni ja missiooni sõnastuse lõplik variant.…

„Unistused ellu!“ sügisseminar toimub 10. oktoobril

26. August 2013

Ootame kõiki võrgustiku liikmeid sügisseminarile 10. oktoobril kell 14-17 Kaubanduskotta. Anname koostöös Haridus- ja Teadusministeeriumiga ülevaate ettevõtlusõppe arengutest ja plaanidest Eestis. Otsime üheskoos võimalusi ettevõtjate potentsiaali paremaks kasutamiseks…