Aita kaasa tudengite Eurovisioonile 2014

MTÜ TTÜ Kultuuriklubi korraldab järgmisel aastal 27.märtsil juba viiendat korda Tudengite Eurovisiooni, mis on heategevuslik tudengite akustiliste lugude konkurss.

Tudengite Eurovisiooni formaat sarnaneb Eurovisiooni omaga: videosalvestus, otseülekanne, greenroom, hääletus, esinejate ”, kelle eesmärgiks on välja mõeldud temaatikat esindada (Eurovisioonil on temaatikaks riigid, mida lauljad esindavad). Finaalkontserdi võitja selgitatakse välja 50-50 süsteemis, mis tähendab, et 50% tulemustest on professionalse ürii otsus ja teine 50% rahva hääletuse tulemus, mis viiakse läbi hääletusena. Võistlusest võivad osa võtta kõik Eesti üli- ning kõrgkoolide tudengid.

Tudengi Eurovisiooni finaalkontserdi kõik tulud annetatakse Laste ja Noorte Kriisiprogrammi leinalaagrile rütmipillide soetamiseks.

Vaata algatuse profiilist kuidas on võimalik ka sinul kaasa lüüa.

Lisainfo:
Marta Hang
MTÜ TTÜ Kultuuriklubi
Tel: 53 334 381
E-mail: Marta@kultuuriklubi.ee

Veebilehekülg: http://kultuuriklubi.ee/eurovisioon/

Seotud uudised

Löö kaasa projektis A Hack 2014 Ida-Virumaa

5. February 2014

Soovime arendada Ida-Virumaa noorte ettevõtlikku mõtlemist ja juhtimisoskusi olukordade lahendamiseks. Seeläbi avarada kohapealseid võimalusi noortele ning vähendada väljarännet Ida-Virumaalt. Uuringud on näidanud, et 76% noortest plaanib Ida-Virumaalt pärast kooli lõppu lahkuda,…