Rahvusvaheline konverents “Talendid tuleviku teenistuses III”

Tartu Ülikooli Teaduskool korraldab 9.-10.jaanuaril 2014.a. Tartus kolmanda konverentsi sarjast "Talendid tuleviku teenistuses". Konverentsiga tähistame Eesti olümpiaadide 60. aastapäeva.

Konverentsi peateemaks on koostöö ja (tugi)võrgustikud kui edu võti andekate noorte arengu toetamisel. Ettekannetes käsitletakse neid teemasid erinevatest vaatenurkadest. Avaettekande peab haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo. Külalisesinejatena osalevad konverentsil Riigikogu esimees Ene Ergma, European Talent Centre direktor  Csilla Fuszek. The Council for American Culture and Education president dr. Stephen Lindeman Gessner. Arvestades Johns Hopkinsi Ülikooli  suurt kogemust töös andekate lastega, oleme konverentsile palunud esinema  dr Julian Jones’i (Senior Philantropic Advisor, Center for Talented Youth).

Ettekannetega esinevad veel  2013.aasta haridusteo laureaat, Konguta kooli direktor Liina Tamm, mitmekordne rahvusvaheliste olümpiaadide medalist, saatesarja Rakett69 eelmise hooaja võitja Timothy Henry Charles Tamm, TÜ Teaduskooli direktor dr. Viire Sepp, Riigikantselei nõunik Tiia Randma, TÜ õppeprorektor dr. Martin Hallik.

Konverentsi teisel päeval toimuvad töötoad, sealhulgas aktselereerimisest  kui ühest efektiivsemast andekate arengut toetavast hariduslikust meetmest, mille viib läbi dr Annette Heinbokel Saksamaalt.

Konverentsi auditoorium on Eesti haridusüldsus, andekate noortega tegelevad inimesed teadusasutustest ja ülikoolidest, otsustajad kohalike omavalitsuste ja riigi tasandil, lapsevanemad, samuti ootame arvukalt väliskülalisi Balti riikidest ja Põhjamaadest.

Konverentsi töökeeled on eesti, inglise ja vene keel (sünkroontõlge inglise-eesti).

Konverentsist osavõtt on Eesti publikule tasuta.

Lisainfo: http://talent2014.weebly.com/

Seotud uudised

Toimus konverents “Talendid tuleviku teenistuses”

13. January 2014

9.-10. jaanuaril toimus Tartus kolmas konverents sarjast "Talendid tuleviku teenistuses". Konverentsi korraldas Tartu Ülikooli Teaduskool ning ühtlasi tähistati ka Eesti olümpiaadide 60. aastapäeva.  "Unistused ellu!" võrgustiku asutaja Tiia…

Saa rahvusvaheline kogemus ettevõtjate vahetusprogrammis Erasmus!

24. November 2015

Eesti Kaubandus Tööstuskoda kutsub ettevõtjaid osalema „Erasmus noortele ettevõtjatele” programmis. See on üleeuroopaline vahetusprogramm ettevõtjatele, kus osalejad saavad otsida Euroopas uusi turge, koostöövõimalusi ning äripartnereid.  Keda ootame osalema?…