Valminud on video Ettevõtlusteatri noorte sõidust Istanbuli

Video kajastab Ettevõtlusteatri senist rahvusvahelist tegevust, koostöö rahatarkust edendava partnerorganisatsiooniga Child and Youth Finance International jätkub.

Mattias Lepp`a lool põhinev etendus-seminar "Click&Grow – time to show" toimub 21. jaanuaril kell 14.00 Rakvere Reaalgümnaasiumis, üles astuvad kooliteater Karla noored ja etendust juhib Siiri Kohver.
Lisaks on Ettevõtlusteatril kavas arendada edasi metoodikat, viies teatri vahendid sisse erinevate ainete, sealhulgas rahatarkuse õpetamisesse. 2014. aastal korraldab Ettevõtlusteater Rakveres ja Lääne-Virumaal mitmeid õpilastele, õpetajatele ja õppejõududele suunatud koolitusi, kuhu on tulemas huvilised kogu vabariigist. Uuest aastast jätkuvad ringreisid etendusega "Tark maja-tark äri".

11. ja 12. märtsil toimub Ettevõtlusteater MTÜ koordineerimisel Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolis kahepäevane ettevõtluskonverents Idee teoks Global Money Week 2014 tähistamiseks. Konverentsi õnnestumisele aitavad Eestist kaasa Lääne-Viru Rakenduskõrgkool, Finantsinspektsioon, Pangaliit, NASDAG OMX Tallinna börs, Lääne-Viru Maavalitsus, Lääne-Viru Arenduskeskus, Lääne-Virumaa Omavaltsuste Liit ja Lääne-Virumaa majandusõpetajate ainesektsioon.

Ettevõtlusteater on uudne ettevõtluse ja ettevõtlikkuse õpetamise metoodika, mis on välja töötatud Rakvere ametikooli koordineerimisel.

Kõik arendusprojektid viib Ettevõtlusteater MTÜ ellu koostöös partneritega. Ettevõtlusteater tänab kõiki oma toetajaid ja partnereid.

Vaata videot »

Piret Põld
Ettevõtlusteater MTÜ
E-post: piretpold@gmail.com
Telefon: +372 517 0330
Facebook: https://www.facebook.com/Ettevotlusteater
Koduleht: www.ettevotlusteater.eu


Karla noored näitlejad Ander Pindus, Henrik Lainvoo, Kaisa Kiriland ja Martin Kotter Istanbulis

Seotud uudised

Ettevõtlusteatri metoodika kandideerib rahvusvahelisele auhinnale

9. April 2013

Rakvere Ametikooli koordineerimisel ja 11 partneri toel väljatöötatud Ettevõtlusteatri metoodika kandideerib rahvusvahelisele koolidele mõeldud auhinnale 2013 CYFI School Champion Awards ja on jõudnud poolfinaali. Neli Rakvere Reaalgümnaasiumi kooliteater…

Ettevõtlusteatri II hooaja etendus-seminar Rakveres

23. January 2014

21. jaanuaril toimus Rakvere Reaalgümnaasiumi saalis õppejõududele ja õpilastele suunatud Ettevõtlusteatri II hooaja etendus-seminar „Click&Grow – time to show“. Etendust oli jälgima kogunenud üle paarisaja pealtvaataja Lääne-Virumaalt. Huvi…