Tere tulemast, IT Service Management OÜ!

IT Service Management on teinud portaali Kuidas.ee, mis on eestikeelne "kuidas midagi teha" õpetuste portaal ning kus kõik õpetused algavad sõnaga "kuidas". Portaali eesmärk on erinevate teadmiste vahendamine kasutajalt kasutajale ning õpetusi lisavad ennekõike just oma valdkonna spetsialistid. Kuidas.ee motoks on "Jaga oma teadmisi!"

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Võrgustikuga ühines algatus Kuidas.ee

28. June 2013

Kuidas.ee on uus haridusalane portaal Eesti veebimaastikul, toomaks kätte ja vahendamaks kasutajalt kasutajale eestikeelseid lihtsaid, selgeid ja illustreeritud õpetusi, kuidas midagi teha. Sisu saab lehele nii Kuidas.ee aktiivse…

Tere tulemast, SERP Innovations OÜ!

23. May 2014

Serp.ee pakub ettevõtlusega alustavatele noortele knowhow-d, kuidas muuta oma tulevase firma koduleht otsingumootorites leitavaks. Vaata lähemalt partneri profiili

Tere tulemast, Tiigrihüppe SA!

17. January 2013

Tiigrihüppe Sihtasutus pakub koolidele erinevaid terviklahendusi, kus on ühendatud tehnoloogiavahendid, õpetajakoolitus, veebipõhised õppematerjalid, samuti konkursid õpilastele ning õpetajatele. Põhitegevusteks on haridustöötajate koolitamine, koolide IKT taristu ja e-õppevara arendamine,…