“Unistused ellu!” võrgustik osaleb 17. oktoobril Haridusfestivalil Narvas

17. oktoobril toimub Tartu Ülikooli Narva Kolledžis Haridusfestival 2013, kuhu ka „Unistused ellu!“ võrgustikul on plaanis lastele ja noortele suunatud toetustegevusi tutvustama minna.

Haridusfestival toimub juba viiendat korda ning sellest on kujunenud Ida-Viru maakonna juhtiv haridusüritus. Sel aastal keskendutakse festivalil piirkonnas aktuaalsele teemale: "Kuidas saada inseneriks?". Haridusfestivali ajal toimuvad insenerihariduse ja ettevõtlikkusega seotud seminarid ja töötoad.

Lisainfo ürituse kohta

Ootame võrgustiku liikmete materjale oma ettevõtte või organisatsiooni toetustegevuste kohta lastele, noortele, õpetajatele ja koolijuhtidele jagamiseks. Need tuleks toimetada Kaubanduskotta 16. maiks.

Lisainfo:
Kadi Vellner
Ettevõtlusõppe assistent
Eesti Kaubandus-Tööstuskoda
604 0066
Kadi.Vellner@koda.ee


 

Seotud uudised

“Unistused ellu!” võrgustik osales Haridusfestivalil Narvas

25. October 2013

17. oktoobril toimus Tartu Ülikooli Narva Kolledžis taaskord Haridusfestival. Juba viiendat aastat toimuvast festivalist on kujunenud Ida-Virumaa juhtiv haridusüritus. Sel aastal keskenduti vägagi aktuaalsele teemale: "Kuidas saada inseneriks?".…