MTÜ GMC Estonia kutsub ühinema algatusega: anname üheskoos võimaluse Eesti andekatele ja säravatele ärijuhtidele! Näitame Eesti inimesi ja meie oskusi kogu maailmale!

Kutsume Sind ja Sinu meeskonda osalema ärijuhtimisvõistlusel Global Management Challenge. Tegemist on populaarseima juhtimis- simulatsiooniga maailmas, mis on võitnud ettevõtjate ja juhtide tunnustuse juba 40 riigis. Global Management Challenge on väga tõhus viis meeskonnatöö ja juhtimisoskuste arendamiseks, andes samal ajal suurepärase võimaluse hetkeks argipäevast välja astuda.

Simulatsioonis osalejad peavad langetama nii ettevõtte strateegia kujundamisega kui ka operatiivse juhtimisega seotud otsuseid. Kaasatud on kõik ettevõtte juhtimisvaldkonnad. Värskele juhile annab simulatsiooni läbi tegemine oskuse näha ja tajuda ettevõtte erinevate osakondade sünergiaid; kogenud juhid saavad võimaluse vaadata oma senisele äritegevusele teisest vaatenurgast.

Lisaks juhtimisoskuste arendamisele saab võistluse võitnud meeskond võimaluse esindada meie riiki rahvusvahelises finaalis, kus kohtuvad kõikide osalevate maade parimad meeskonnad. Finaal 2013/2014 toimub aprillikuus Venemaal Sochis.

Kuid mitte vähem oluline on see, et Global Management Challenge ärijuhtimisvõistlus on end maailmas tõestanud väga efektiivse uute säravate äritalentide avastamise meetodina. Soovime sedalaadi võimalust pakkuda ka siinsetele juhtidele ja tudengitele. Sel sügisel toimub esmakordselt Eestis spetsiaalne Global Management Challenge treeningvõistlus tudengitele. Võistluse eesmärgiks on kutsuda üles ettevõtete juhte märkama tublisid ja ettevõtlusest huvitatud tudengeid ning toetama noori nende püüdlustes omandada lisaks kõrgkoolist saadavatele teoreetilistele teadmistele ka praktilisi kogemusi. Ootame ettevõtteid andma omapoolset panust tudengite juhendamisse ning toetamisse. Loodame, et viime seeläbi kokku tänased tööandjad ning andekad tulevikujuhid.

Lisainfo meie tegemiste kohta:

www.gmcestonia.ee

Kristi Kaarenperk
kristi@simplimo.ee

Seotud uudised

Tere tulemast, MTÜ GMC Estonia!

12. September 2013

MTÜ GMC Estonia korraldab 2013. aasta sügisel Eestis esmakordselt tudengitele Global Managment Challenge ärijuhtimisvõistlust, mis on populaarseim strateegiline ärijuhtimisvõistlus maailmas. Igal aastal osaleb võistlusel enam kui 30 000…