Ajujahil hoog sees!

Hoogsalt on käimas ideede esitamine ettevõtluskonkursile Ajujaht, mille võitja saab 2013/2014 hooajal auhinnaks 50 000 eurot. Ajujahti korraldab EAS Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest, konkursi partner on SEB.

Ajujahile saab ideid esitada 13. oktoobrini. Selleks, et oma idee paremini läbi mõelda tasub tulla ettevalmistavasse koolitusprogrammi Tallinnas, Tartus ja Pärnus, mis toimub sel aastal koostöös ettevõtluspäevade ja –nädalatega – seal kuuleb näpunäiteid žüriilt, saab kokku panna tiimi ning katsetada oma idee esitlemist. Novembris leiab aset intensiivne neljanädalane arenguprogramm 40 paremale ideele, mille järel valib žürii meeskonnad, kes kevadel Eesti Televisiooni eetris 50 000 euro nimel võistlema asuvad. http://www.ajujaht.ee/images/ajujahtcontents/articles/Ajujaht_logo.jpg

2007. aastal alustanud ettevõtluskonkursile Ajujaht on kokku esitatud ligi kolm tuhat ideed. Nende hulgas on näiteks märkimisväärselt rahvusvahelist tuntust pälvinud Click & Grow elektrooniline taimekasvatuspott ja uuenduslik kolmerattaline tõukeratas Raybike. 2013. aastal võitis Ajujahi lapsevanematele suunatud mobiilirakendus Kids OS.

EASi poolt ellu kutsutud ettevõtluskonkursi Ajujaht partner on SEB. Konkursi meediapartner on Delfi ning ruumipartner Eesti Hotellide ja Restoranide Liit.

Aastatel 2012-2015 viivad Ajujahi konkurssi ellu CPD Arenduskeskus, Connect Estonia, Eesti Startupi Juhtide Klubi ja Idea PR.

Lisainfo ja ideede esitamine: www.ajujaht.ee

Seotud uudised

Ajujahi võitjat ootab 50 000 eurot

29. August 2013

Alanud on ettevõtluskonkursi Ajujaht uus hooaeg, mille võitja saab auhinnaks 50 000 eurot. Ajujahti korraldab EAS Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest, konkursi partner on SEB. EASi juhatuse liige Krõõt Kilvet…

Ajujahi alanud hooaeg ootab ettevõtlikke ideid

16. September 2014

Alanud on äriideede konkursi Ajujaht uus hooaeg, mille võitjaid ootab 2015. aasta kevadel 50 000-eurone auhinnafond. EAS korraldab Ajujahti Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest, konkursi partner on SEB. EASi juhatuse…

Ajujahi võidule pürgib 303 äriideed

22. October 2013

Ettevõtluskonkursile Ajujaht esitati 303 äriideed, mis hakkavad võistlema peavõidu ja 50 000 euro pärast. Ajujahti korraldab EAS Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest, konkursi partner on SEB. EASi ettevõtluse- ja innovatsioonikeskuse…