“Unistused ellu!” võrgustik osales Ärihooaja avamisel

Laupäeval, 31. augustil toimus Eesti Kaubandus-Tööstuskoja traditsiooniline Ärihooaja avamine. Pandi punkt suvisele puhkuseperioodile ja kuulutati avatuks ärihooaeg 2013/2014. Kohal olime ka meie oma „Unistused ellu!“ telgiga.

Kaubanduskoja Ärihooaja avamisel osales rohkelt Koja liikmesettevõtete esindajaid ja koostööpartnereid peredega. Põnevat ja lõbust tegemist jätkus kogu päevaks tervele perele.

"Unistused ellu!" võrgustikku tutvustavas telgis sai mängida mobiilset viktoriinimängu ja tutvuda koostöövõrgustiku partnerite lastele ja noortele suunatud toetustegevustega. Võrgustiku liikmetest tutvustasid enda tegevusi kohapeal Noored Kooli, KAE Kool, Euroopa Noored Eesti büroo ja Junior Achievement Eesti õpilasfirma programmi selle aasta parim ja Euroopa õpilasfirmade võistlusel esikohaga pärjatud Kolm Põrsakest. Mobiilimängu toetasid auhindadega Silberauto, Danske Bank, Swedbank, SEB Pank, Eesti Energia, Euroopa Komisjoni Eesti esindus ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit. Telgi andis meile lahkelt kasutada MTÜ Elupuu. Täname teid kõiki!
 

Võrgustikuga on oodatud liituma kõik Eesti ettevõtted ja organisatsioonid!

 

Seotud uudised

“Unistused ellu!” võrgustik osales Arvamusfestivalil

19. August 2013

Võrgustik „Unistused ellu!“ osales Eesti esimesel Arvamusfestivalil, mis toimus 16. ja 17. augustil Paides. Spetsiaalsel ettevõtluslaval korraldas ka meie võrgustik koostöös EBSiga arutelu: Eesti tuleviku tegijad – kas…