Tule Arvamusfestivalile kuulama ettevõtlikkusest!

Kutsume Unistused Ellu! võrgustiku liikmeid 16. augustil toimuvatele ettevõtlusteemalistele aruteludele, mis toimuvad Arvamusfestivali raames Paides.
 
Tegu on Eesti esimese Arvamusfestivaliga,  kus arutatakse erinevaid Eesti olevikku ja tulevikku puudutavaid küsimusi – see on kogu ühiskonda kaasav mõttevahetus. Sündmust korraldatakse eesmärgiga, et luua samm-sammult arenev ja sundimatu õhkkonnaga ning inspireeriv arutelukeskkond, kuhu on oodatud kõik ärksa meelega eestimaalased.
 
Festivaliala on jaotatud mitme erineva aruteluala vahel. Spetsiaalsel ettevõtlusalal toimub mitu arutelu, kuhu olete oodatud kuulama ja kaasa rääkima:
 
Kl 13. 00 – 15. 00 Entrumi ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ühine arutelu: Hakka ettevõtjaks ja õnn tuleb! Kas on tõsi, et ettevõtjaks hakkamine teeb automaatselt ka õnnelikuks ning kas ettevõtlus tähendab ettevõtliku mõtteviisi või hoopis riskijulgust? Kuidas Eestis peaks ettevõtlikkust toetama ja kes seda peaks tegema? Arutelu juhib Darja Saar (SA Entrum tegevjuht), osalevad Mait Palts (Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor), Tõnis Arro (Arengufondi juhatuse esimees ), Andreas Kaju (META Advisory partner) ja Rode Luhaäär (Deventon Mobile tegevjuht).
 
Kl 15.00 – 17. 00 EBSi ja ettevõtete võrgustiku „Unistused ellu!“ korraldatud arutelu: Eesti tuleviku tegijad – kas rolliks valmis või vajavad aega ja panustamist? Kuidas noortele ettevõtlust õpetada – kas seda saab teha ainult ettevõtja? Arutelu jubib Tiit Elenurm (EBSi ettevõtluse õppetooli juhataja, PhD), osalevad Tõnu Vanajuur (Danske Banki ettevõtete panganduse direktor) ja Margus Rink (Eesti Energia  juhatuse liige) ning Kristiina Kägu (EBS Education OÜ juhatuse liige).
 
Lisaks aruteludele ja erinevatele seisukohtadele, mida kuuleb lavadelt ja mõttetalgu-aladelt, saab nautida kultuuriprogrammi, osaleda õpitubades, veeta aega koos vanade ja uute mõttekaaslastega rohelistel piknikuplatsidel, võrkkiiges või kohvikualas ja nautida suviselt õdusat õhustikku Paide vallimäel.

Kõigest eesootavast saad aga juba täpsemalt lugeda kodulehelt www.arvamusfestival.ee või jälgida sündmuste kulgu Facebookist www.facebook.com/Arvamusfestival.
 
Kohtumiseni Paides!

Seotud uudised

“Unistused ellu!” võrgustik osales Arvamusfestivalil

19. August 2013

Võrgustik „Unistused ellu!“ osales Eesti esimesel Arvamusfestivalil, mis toimus 16. ja 17. augustil Paides. Spetsiaalsel ettevõtluslaval korraldas ka meie võrgustik koostöös EBSiga arutelu: Eesti tuleviku tegijad – kas…

Tule õpilasfirmale mentoriks!

23. September 2015

Just praegu on see aeg, kui sajad noored Eesti erinevais paigus alustavad oma õpilasfirma tegemist. Enamasti toimub see koolitunnis ettevõtluse valikaine raames ja vastava ettevalmistuse saanud ettevõtlusõpetaja juhendamisel.…