Tere tulemast, Wildmedia!

Wildmedia on teinud äri e-õppe videokeskkonna Intervjuu.eu, mis on varustatud interaktiivsete PDF sisuslaididega. Lahti on kirjutatud kõik tähtsamad mõtted, mis igas videos räägitakse ja neile on külge pandud klikitavad ajakoodid. Vaataja jaoks tähendab see seda, et video sees on võimalik teemade kaupa liikuda ja leida ühe klikiga huvipakkuv osa. Selline lahendus teeb õppimise väga mugavaks ja kiireks. Lisaks on võimalik alla laadida ka ainult audiofaile, et kuulata neid hiljem seal kus tead, et internetiga võib probleeme olla. Vaata: http://intervjuu.eu/

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Äri e-õppe keskkond Intervjuu.eu

27. June 2013

Intervjuu.eu on hea abimees ettevõtjale, turundajale ja oma äri alustajale. See on äri e-õppe veebikeskkond, kus edukad juhid, investorid ja koolitajad jagavad videointervjuude vahendusel oma edukogemusi ja parimaid…

Tere tulemast, Tuuru SA!

21. June 2013

Tuuru SA osaleb noortele suunatud ettevõtlikkusprojektides, teeb koostööd Hiiumaa Teavitamis- ja Nõustamiskeskusega HUPS, kaasab noori ettevõtluspäevadele ja vahendab neile tarvilikku teavet ettevõtlikkuse rakendamiseks. Lisaks korraldab Tuuru koolitusi ning…