Tere tulemast, Meiren Engineering!

Meiren soovib olla tehnikatudengite vaateväljas ning omada kuulsust, kui ”vat selles ettevõttes sooviksin ma töötada”. Selleks on ettevõte asunud toetama robootikavõistlust ”Robotex”, olles juba kolmandat aastat järjest ürituse kuldsponsoriks. Samuti on ettevõte käinud tehnikatudengitega kohtumas nii TTÜ poolt korraldatud praktikapäevadel, kui ka TTK-s. Tehnikatudengitele on Meiren pakkunud ka praktikavõimalusi ning paljudest praktikantidest on saanud ettevõtte püsivad töötajad.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Lõvikesed OÜ!

2. June 2014

Lõvikesed OÜ soovib aidata noori nende ettevõtmistes. Ettevõte saab abiks olla praktikakohtadega, töövarjupäevadega, nõu- ja jõuga. Vaata lähemalt partneri profiili

Tere tulemast, Värska Vesi AS!

18. March 2013

Värska Vesi AS tahab panustada noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse ja ettevõtlusõppe arendamisse. Ettevõte on toetanud ja toetab ka edaspidi enda piirkonna ettevõtlike ja aktiivsete noorte ettevõtmisi. Vaata lähemalt…

Tere tulemast, Daemon OÜ!

22. October 2012

DAEMON OÜ raamatupidamisbüroo on pikaajaliselt toetanud ettevõtlikke noori üle Eesti. Ettevõte toetab iga-aastaselt noori läbi YFU organisatsiooni aitamaks minna õppima erinevatesse koolidesse üle maailma, et omandada seal soovitud…