Tere tulemast, Lääne-Virumaa Karjäärikeskus!

Keskuse karjäärinõustajad käivad koolides ja teevad grupinõustamisi, karjääriteste ning individuaalseid nõustamisi. Koostöös koolidega mõeldakse, kuidas ühiselt edasi liikuda. Kaks korda aastas saadakse koolide karjäärikoordinaatoritega kokku ja arutatakse erinevatel  teemadel, eelkõige ühiste koostööpunktide leidmisel.

Nii palju kui võimalik teeb keskus koostööd tööandjatega, korraldatakse õppekäike ettevõtetesse ja maakondlike üritusi, et viia kokku erinevad osapooled, koolid, tööandjad, kõrgkoolid, kutsekoolid, huviringid, lasteaiad.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Kesk-Eesti Noorsootöö Keskus!

14. October 2013

Kesk-Eesti Noorsootöö Keskus toetab noorte õppekäike, ettevõtete külastusi, mini- ja õpilasfirmade tegevust, tunnustab parimaid, korraldab projekti "Ettevõtlikuks nooreks" tegevusi (ettevõtlusmäng, äriideede konkurss, intervjuu ettevõtte juhiga jms) ning koolitab…