Võrgustiku kevadseminar 23. mail

Ootame võrgustiku liikmete aktiivset osavõttu „Unistused ellu!“ seminarist, kus saame teada, kes on selle õppeaasta parim ettevõtlusõpetaja ja ärimentor, kuuleme uue ettevõtlusuuringu tulemusi ja vahetame töötubades kogemusi toetustegevuste paremaks läbiviimiseks.

Ootame Teid 23. mail kell 14-17.30 Kaubanduskojas (Toom-Kooli 17) toimuvale „Unistused ellu!“ koostöövõrgustiku seminarile, mille eesmärgiks on vahetada kogemusi lastele ja noortele suunatud toetustegevuste paremaks läbiviimiseks.

Seminari esimeses osas kuulutab võrgustiku partner Junior Acievement Eesti välja Aasta Ettevõtlusõpetaja 2013 ning JA Eesti Aasta Mentori 2013. Auhinna Aasta Ettevõtlusõpetajale paneb välja Swedbank. Auhinnad annavad üle Swedbanki kliendisuhete divisjoni direktor ja JA Eesti nõukogu liige Tauno Vanaselja ning Riigikogu majanduskomisjoni esimees Kaja Kallas. Ülevaate Global Entrepreneurship Monitor Eesti uuringu tulemustest annab Arengufondi juht Tõnis Arro.

Kõigile uutele võrgustiku liikmetele anname kätte raamitud partnertunnistuse.

Seminari töises osas saab iga kohalviibija osaleda temale kõige enam huvipakkuvamas töötoas, kus vahetatakse toetustegevuse teemal kogemusi ning pannakse koos kirja ideed ja soovitused teistele ettevõtetele.

Töötubade teemad:

1. Koolitundide elulähedasemaks muutmine ja Tagasi Kooli
2. Õppekäigud ettevõtetes
3. Praktika ettevõtetes
4. Õppematerjalid koolidele
5. Konkursside korraldamine lastele ja noortele
6. Koolituste korraldamine koolides

Töötubasid juhivad selle ala kogemustega mentorettevõtted. Palun andke oma töötoa eelistus meile teada üritusele registreerudes!

Seminari tervituskohv algusega kell 13.45 ootab teid Kaubanduskoja II korruse saalis.

Palun andke teada oma osalemisest ja töötoa eelistusest e­-posti aadressile kadi.vellner@koda.ee või telefonil 60 400 66.

Kohtumiseni seminaril!

Seotud uudised

Unistused ellu! kevadseminar maikuus

12. March 2013

Võrgustiku järgmine kõigi liikmete kokkusaamine toimub 23. mail. Pange see kuupäev oma märkmikusse kirja! Ürituse eesmärk on vahetada kogemusi ja saada innustust erinevate lastele ja noortele suunatud toetustegevuste…

“Unistused ellu!” võrgustiku ja Ettevõtlusõppe Mõttekoja ühisseminar

20. September 2013

Ootame võrgustiku liikmeid 10. oktoobril kell 14.00-17.00 Kaubanduskotta (Toom-Kooli 17, Tallinn) toimuvale ettevõtete koostöövõrgustiku „Unistused ellu!“ ja Ettevõtlusõppe Mõttekoja ühisseminarile: „ÜHESKOOS ETTEVÕTLIKKUST HOIDES“ Kuidas saab ettevõtja kooliga päriselt koostööd…

Koostame võrgustiku tegevusplaani 2013

10. December 2012

14. detsembril toimub Kaubanduskojas võrgustiku järgmise aasta tegevuskava töögrupi koosolek. Toetudes "Unistused ellu!" esimesel seminaril, 15. novembril kokku kogutud ideedele, paneme paika täpsemad sammud 2013. aastaks. Koosolekust võtavad…