Tunnusta vabatahtlikke ärimentoreid!

JA Eesti Aasta Mentor 2013

Junior Achievement Eesti soovib tunnustada inimesi, kes on vabatahtlikuna aidanud kaasa noore põlvkonna ettevõtjate arendamisele! Tahame esile tõsta inimest, kes on jaganud oma teadmisi õpilastele klassitunnis või ärikonsultandina ning aidanud lähendada ettevõtlusõpet tegelikule ärimaailmale.

Kutsume Teid üles, head õpetajad ja õpilased, rääkima meile nendest ärikonsultantidest ehk mentoritest, kes Teie tööd aitavad kergemaks teha! Ootame samuti kõiki teisi esitama oma kandidaati JA Eesti Aasta Mentori tiitlile!
 
JA Eesti Aasta Mentor 2013 on inimene, kes on

•  käesoleval õppeaastal juhendanud või konsulteerinud üht või enamat õpilasfirmat,

•  toetanud õpetaja tegevust õpilasfirma juhendamisel,

•  aidanud organiseerida ettevõttekülastust,

•  jaganud oma teadmisi õpilastele klassitundides,

•  aidanud JA Eesti programmide arengule kaasa muul tähelepanuväärsel viisil.

Kui Teile on mõni selline inimene silma jäänud, siis andke ta üles ja põhjendage, miks just tema peaks pälvima JA Eesti Aasta Mentori tiitli. Ootame eelkõige neid kandidaate, kelle vabatahtlik panus on eriti ilmekalt väljendunud just sel õppeaastal.

Ootame JA Eesti Aasta Mentori kandidaadi nime ning põhjendusi hiljemalt 9. maiks meilile: junior@ja.ee. Palun lisage kirjale oma nimi, asutus ja telefoninumber. Võite täita ka alloleva ankeedi.

JA Eesti Aasta Mentori valivad esitatud kandidaatide hulgast JA Eesti nõukogu ja töötajad. Võitja kuulutatakse välja ning autasustatakse pidulikul seminaril 23. mail Eesti Kaubandus-Tööstuskojas.

Junior Achievement Eesti uudis

Seotud uudised

Esita oma kandidaat Aasta Ettevõtlusõpetaja tiitlile!

30. April 2013

Aasta Ettevõtlusõpetaja 2013 Junior Achievement Eesti koos Swedbankiga kutsub õpilasi, õpetajaid, koolijuhte, lapsevanemaid ja kõiki teisi ettevõtlusõppe huvilisi üles esitama oma kandidaati Aasta Ettevõtlusõpetaja tiitlile! Aasta Ettevõtlusõpetaja 2013…

Aasta Ettevõtlusõpetaja 2012!

9. April 2012

Junior Achievement Eesti paneb oma 20ndal tegevusaastal aluse uuele traditsioonile: soovime esile tõsta ja tunnustada silmapaistvaid ettevõtlusõpetajaid. Aasta Ettevõtlusõpetaja 2012 on õpetaja, kes õpetab jooksval õppeaastal ettevõtlust kas…