Tere tulemast võrgustiku sajas liige, Ragn-Sells AS!

Ragn-Sells lööb noorte ettevõtlikkuse toetamisel kaasa kahel rindel.

Nad on ühed "Noored kooli" toetajad ja seda juba projekti loomisest alates. "Noored kooli" projekti toel saavad värsked ülikooli lõpetanud, ideedest ja energiast pakatavad noored, siirduda 2 aastaks koolidesse õpetaja ametit proovima. Lisaks tuuakse projekti eestvedajate abiga sajad erinevate valdkondade esindajad koolidesse õpilastele esinema. Ikka selleks, et võimaldada hea ja mitmekülgne haridus igale lapsele Eestis.

Koostöös noorte organisatsiooni JCI-ga (Junior Chamber International) tõi Ragn-Sells 2012. aastal ETV ekraanile 12-osalise nukulavastuse „Prügihunt ja superjänes“. Tegemist oli lastesaatega, mis keskendub keskkonnateadlikkuse tõstmisele ja laste harimisele. Loodud on ka spetsiaalselt lastele suunatud keskkonnaportaal www.hoia.ee.

Lisaks korraldab Ragn-Sells aastaringselt koolilastele mõeldud ekskursioone. Eesmärk on õpetada lapsi prügi sorteerima ja saama aimu taaskasutuse põhimõtetest, et õppida meie ümbritsevat keskkonda säästmaja hoidma.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

„Unistused ellu!“ võrgustiku liige küsitles Teeviidal noori

10. December 2012

Koostöövõrgustiku partner Realister OÜ oli Teeviidal „Unistused ellu!“ messiboksi külastavate noorte jaoks kokku pannud huvitava küsimustiku, mida ettevõtlikud noored usinasti täitsid. Küsitlusele vastajaid oli kokku 135 noort, kellest…

Tere tulemast, CWT Estonia AS!

12. April 2012

CWT Estonia (endine Kaleva Travel) lööb partneri ja toetajana kaasa erinevas vanuses lastele ja noortele suunatud haridus- ja sotsiaalprojektides. CWT Estonia  (Kaleva Travel) reisistipendium Alates 1997.a. toetab CWT…

Kaubanduskoda külastas 100.ndat partnerit RagnSellsi

13. May 2013

29. aprillil andis Kaubanduskoja peadirektor üle võrgustiku „Unistused ellu!“ partnertunnistuse sajandale partnerile – Ragn-Sells ASile. Kaubanduskoja peadirektor Mait Palts andis 100. partnertunnistuse üle Ragn-Sells ASi ärijuhile Agu Remmelgile.…