Võrgustikuga ühines ohutuspäev “Teeme head”

Ohtuspäev "Teeme head" toimub igal aastal maikuu lõpus. Koolituspäev on üles ehitatud töötubadena, ei puudu ka õpetlikud esitlused ning meelelahutus. Ohtuspäeva eesmärk on tõsta laste ja noorte keskkonnateadlikkust ning väärtustada ja õpetada turvalist elukeskkonda.

Tutvu algatusega

Seotud uudised

Harjumaal kogunevad 4 valla lapsed ohutuspäevale

14. May 2013

Juba neljandat aastat korraldab „Unistused ellu!“ võrgustiku partner Laste ja Noorte Projektide Arenduse MTÜ ohutuspäeva Harjumaa lastele. Selle aasta 27. mail toimub Viikingite Külas ohutuspäev „Teeme head” ligi…

Võrgustikuga ühines algatus Kuidas.ee

28. June 2013

Kuidas.ee on uus haridusalane portaal Eesti veebimaastikul, toomaks kätte ja vahendamaks kasutajalt kasutajale eestikeelseid lihtsaid, selgeid ja illustreeritud õpetusi, kuidas midagi teha. Sisu saab lehele nii Kuidas.ee aktiivse…

Võrgustikuga ühines algatus “Tagasi kooli”!

2. January 2013

"Tagasi kooli" kutsub koolidesse tunde andma ja kogemusi jagama külalisõpetajaid – tegusaid kodanikke, lapsevanemaid, vilistlasi, üliõpilasi ja kõiki neid, kes soovivad koolielus kaasa lüüa. Külalisõpetajate tunnid vahendavad õpilastele…