Tere tulemast, Laste ja Noorte Projektide Arenduse MTÜ!

Igal aastal maikuu lõpus toimub Laste ja Noorte Projektide Arenduse MTÜ eestvedamisel ohutuspäev "Teeme head". Sündmus on alguse saanud kodanikualgatusena ning vabatahtlikkuse printsiibil. Koolituspäev toimub koostöös vastavate ametite ennetusspetsialistidega.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Svarmil AS!

26. November 2013

Svarmil AS toodab ja arendab kvaliteetseid töökaitserõivaid. Ettevõte lubab võimalusel laste- ja noortegruppe õppekäikudeks külla ning noored on oodatud ka praktikale. Võrgustikust soovitakse saada infot sellest, mida juba…

Tere tulemast, Eesti Disainikeskus!

3. February 2014

Eesti Disainikeskus on disainivaldkonna edendaja, teeb disaini nähtavaks, teadvustab disaini kui lisandväärtuse andjat ja Eesti ettevõtete ekspordipotentsiaali suurendajat. Disainikeskus on partneriks disaineritele, ettevõtjatele, avaliku sektori esindajatele, poliitikakujundajatele ja…

Tere tulemast, Värska Vesi AS!

18. March 2013

Värska Vesi AS tahab panustada noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse ja ettevõtlusõppe arendamisse. Ettevõte on toetanud ja toetab ka edaspidi enda piirkonna ettevõtlike ja aktiivsete noorte ettevõtmisi. Vaata lähemalt…