Tere tulemast, Värska Vesi AS!

Värska Vesi AS tahab panustada noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse ja ettevõtlusõppe arendamisse. Ettevõte on toetanud ja toetab ka edaspidi enda piirkonna ettevõtlike ja aktiivsete noorte ettevõtmisi.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Tartu Ärinõuandla SA!

7. May 2012

Tartu Ärinõuandla SA tahab panustada noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse ja ettevõtlusõppe arendamisse. Et oma eesmärke täita algatavad ja viivad ellu erinevaid noorte ettevõtlikkusprojekte, pakuvad noortele nõustamist (nt õpilasfirmad),…

Tere tulemast, Põlvamaa Arenduskeskus SA!

12. October 2012

Põlvamaa Arenduskeskus tahab panustada noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse ja ettevõtlusõppe arendamisse. Unistused ellu! koostöövõrgustikuga ühineti, sest soovitakse infot sellest, mida juba tehakse ja osa saada teiste senistest kogemustest.

Tere tulemast, Eesti Rahva Muuseum!

7. June 2013

Eesti Rahva Muuseum korraldab erinevaid konkursse, näituseid ja üritusi, millest ka noored on oodatud osa võtma. Muuseum soovib panustada noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse ja harimisse, et noored saaksid…