Ootame partneritelt oma andmete ajakohastamist kodulehel

Saatsime eelmisel nädalal kõigile võrgustiku partneritele kirja, kus palusime vaadata üle oma ettevõtte profiil võrgustiku kodulehel. Ootame kõigilt parandusi ja täiendusi oma toetustegevuste paremaks ja aktuaalsemaks esitamiseks.

Aitäh neile, kes on juba meie üleskutsele vastanud! Ka teistel palume oma ettevõtte profiil võrgustiku kodulehel üle vaadata, sest me oleme teinud veebilehel vormilisi muudatusi ja teie olete pärast võrgustikuga liitumist teinud võibolla uusi toetustegevusi. Partneri profiilis on nüüd võimalik linnutada laiem toetustegevuste loetelu, kust saab kerge vaevaga valida oma ettevõttele sobivaid tegevusi ja filtriga otsida infot ka teiste ettevõtete kohta.

Info värskendamise võimalused:

  • Täidate kodulehel uuesti ankeedi „Liitu meiega“, mille me siis asendame vanaga, liitumiskuupäev jääb ikka endiseks
  • saadate aadressile kadi.vellner@koda.ee tagasi e-kirjaga saadud ankeedi, mille võite täita ka osaliselt, et saaksime uute asjadega täiendada teie profiili kodulehel

Infot teie toetustegevuste kohta ootame lasteaialastest kuni elluastuja vanuseastmeni.

Andmete muutmisel aitab:

Kadi Vellner
Ettevõtlusõppe assistent
E-post: kadi.vellner@koda.ee
Tel: 604 0066

 

 

Seotud uudised