Tere tulemast, Sarkop AS!

Sarkop on praktikabaasiks Tallinna Ehituskoolile, Võrumaa Kutsehariduskeskusele ja kõikidele teistele kutsehariduskoolidele, kelle õppekavas on puidutöötlemise tehnoloogia. Ettevõte teeb koostööd Tallinna Tehnikaülikooliga (materjalitehnoloogia, puidutehnoloogia) praktika läbiviimisel. Peale kutsehariduse lõpetamist on võimalus asuda ettevõttesse tööle mööblitisleri ja pingioperaatori ametikohale. Tallinna Tehnikaülikooli lõpetamisel võimalus asuda tööle konstruktori, tehnoloogi või inseneri ametikohale.

Vaata lähemalt partneri profiili

Seotud uudised

Tere tulemast, Valge Hobu Trahter!

12. June 2013

Valge Hobu Trahter annab teada, et nende juures on võimalus läbi viia etikettiga seotud koolitusi. Vaata lähemalt partneri profiili

Tere tulemast, KAE Kool MTÜ!

10. May 2013

KAE Kool panustab koolitunni elavnemisse, võttes passiivsed õppevormid enda peale – loengu kuulamise asemel saab õpilane vaadata videosid ja ülesandeid ning neid ka lahendada kodus, jättes rohkem aega…

Tere tulemast, Lõvikesed OÜ!

2. June 2014

Lõvikesed OÜ soovib aidata noori nende ettevõtmistes. Ettevõte saab abiks olla praktikakohtadega, töövarjupäevadega, nõu- ja jõuga. Vaata lähemalt partneri profiili