Tere tulemast, 3TeeKann OÜ!

3TeeKann OÜ tahab saada infot sellest, mida juba tehakse ja osa saada teiste senistest kogemustest. Samuti leida võimalikke toetusi E-Aabitsa kiiremaks arendamiseks.

E-Aabitsa eesmärgiks on aidata lapsevanemaid, kellel on 2-7 aastased lapsed. Õppemängu fookus on pakkuda lastele niivõrd huvitavat ja haaravat õppekogemust, et laste jaoks pole seda võimalik eristada meelelahutusest. Koostööpartneriteks on Tartu Kunstikool, Tartu Loomemajanduskeskus, Viljandi Kultuuriakadeemia ja Tartu Ülikooli Haridusteaduste Instituut.

Vaata lähemalt partneri proffiili

Seotud uudised

Tere tulemast, CWT Estonia AS!

12. April 2012

CWT Estonia (endine Kaleva Travel) lööb partneri ja toetajana kaasa erinevas vanuses lastele ja noortele suunatud haridus- ja sotsiaalprojektides. CWT Estonia  (Kaleva Travel) reisistipendium Alates 1997.a. toetab CWT…

Tere tulemast, Svarmil AS!

26. November 2013

Svarmil AS toodab ja arendab kvaliteetseid töökaitserõivaid. Ettevõte lubab võimalusel laste- ja noortegruppe õppekäikudeks külla ning noored on oodatud ka praktikale. Võrgustikust soovitakse saada infot sellest, mida juba…

Tere tulemast, Wildmedia!

26. June 2013

Wildmedia on teinud äri e-õppe videokeskkonna Intervjuu.eu, mis on varustatud interaktiivsete PDF sisuslaididega. Lahti on kirjutatud kõik tähtsamad mõtted, mis igas videos räägitakse ja neile on külge pandud…