“Unistused ellu!” esimene seminar oli innustav!

15. novembril toimus Kaubanduskojas esimene ettevõtete koostöövõrgustiku "Unistused ellu!" seminar. Kokku oli osalejaid ligi 50 ja häid mõtteid tuli kuhjaga. Suur tänu kõigile seminaril osalenutele ja kaasamõtlejatele! Pilte koosviibimisest saab vaadata siit >>.
 

Seminari töögruppide nägemused võrgustiku visioonist, ootustest võrgustikule ja ettepanekud elluviimise osas on nüüd kokku koondatud ja lugeda saab neid siit >>.
Järgmise sammuna on 14. detsembril Kaubanduskojas kokku tulemas töögrupp võrgustiku asutajatest ja teistest soovi avaldanud aktiivsematest liikmetest, et seminari ideedele toetudes paika panna võrgustiku järgmise aasta tegevusplaan.

Täname kõiki seminaril osalenuid! Erilised tänud Liina Kolk’ile, kes lisaks võrgustiku partneri rollile oli nõus kandma ka seminari päevajuhi rolli ja aitas luua meeldivalt südamlikku ja innustavat meeleolu kogu üritusele!

Seotud uudised

Tulemas on koostöövõrgustiku esimene seminar

2. November 2012

15. novembril kell 14.00-17.00 toimub Kaubanduskojas (Toom-Kooli 17, Tallinn) laiendatud koostöövõrgustiku seminar, mille eesmärgiks on sõnastada selgemaid suundi ja täpsemaid eesmärke väärt ideede paremaks rakendamiseks. Mõte ikka selles,…

Koostame võrgustiku tegevusplaani 2013

10. December 2012

14. detsembril toimub Kaubanduskojas võrgustiku järgmise aasta tegevuskava töögrupi koosolek. Toetudes "Unistused ellu!" esimesel seminaril, 15. novembril kokku kogutud ideedele, paneme paika täpsemad sammud 2013. aastaks. Koosolekust võtavad…