Tere tulemast, Viru Keemia Grupp AS!

Viru Keemia Grupp on Eesti erakapitalil põhinev riigi suurim põlevkivitöötlemisettevõte, mis paikneb Ida-Virumaal. Ettevõtte roll lisaks tööstuse arendamisele on Ida-Viru regiooni toetamine ja tutvustamine. Nii ongi ettevõte iseseisvalt kui ka koostöös kohalike partneritega ellu kutsutud huvitavaid konkursse ja ettevõtmisi. Tuntumad neist on kindlasti Virumaa esimene oma fotokonkurss „Ilus oled, Virumaa” ja Kaljo Kiisa nimeline Noore Filmitegija stipendium. Rohkem informatsiooni VKG tegevuste kohta leiab siit >>

Seotud uudised

Tere tulemast, Aru Grupp AS!

1. October 2012

Riikide ja rahvaste arenguvõimalused on seotud ühiskonnale vajaliku ressursi olemasoluga. Erinevatel arengufoorumitel on palju räägitud Eesti võimalustest püsida ja edeneda. Enamik arutlejaid on ühel meelel, et meie võimalus…

Tere tulemast, Ida-Viru Ettevõtluskeskus!

17. February 2012

IVEK on programmi Ettevõtlik kool algataja ja koordineerija. IVEK abistab õppeasutusi õppetöös ettevõtlikku eluhoiaku kujundamisel, õppepartnerite leidmisel ja koostöötegevuste elluviimisel.