Võrgustiku partneritel on võimalus levitada oma materjale

Võrgustikku „Unistused ellu!“ kutsutakse aeg-ajalt osalema noortele ja koolidele suunatud infopäevadel. Viimane neist oli Haridusfestival Jõhvis. 29.11-1.12 on Eesti Näituste messikeskuses tulemas Teeviit 2012. Sellistel üritustel on kõigil meie võrgustiku partneritel võimalik kaasa lüüa. Ootame teid oma ettevõtte noortele või ka noortega tegelejatele suunatud tegevusi kohapeale tutvustama. Samuti saate anda jagatavad materjalid meile kaasa.
 

„Unistused ellu!“ messiboks Haridusfestivalil 2012 Jõhvi Kontserdimajas

         

 
Pildid: Merje Pors www.koolielu.ee


 

Kaubanduskojal on olemas kaks kena bännerit, mis tutvustavad nii „Unistused ellu!“ võrgustiku ideed kui ka ettevõtliku eluhoiaku olulisust. Alati näitame näidismaterjale ettevõtjate toetustegevuste kohta noortele või koolidele ja jagame voldikuid, õppematerjale jms. Samuti on meil kaasas olnud Ettevõtlusõppe Mõttekoja poolt välja töötatud kava „Olen ettevõtlik!“ kena mahukas trükis, et need, kes soovivad ettevõtlikkuse teemasse lähemalt süveneda, saaksid piisavalt infot.

Kui olete huvitatud oma materjalide levitamisest või meiega koos üritustel osalemisest, kirjutage sellest meile Merle.Tiigisoon@koda.ee või Kadi.Vellner@koda.ee Kui eelistate helistada, siis meie telefon 604 0066.
 

Ühiselt jõuame sihtgrupini paremini!

Seotud uudised

Võrgustiku kevadseminar 23. mail

13. May 2013

Ootame võrgustiku liikmete aktiivset osavõttu „Unistused ellu!“ seminarist, kus saame teada, kes on selle õppeaasta parim ettevõtlusõpetaja ja ärimentor, kuuleme uue ettevõtlusuuringu tulemusi ja vahetame töötubades kogemusi toetustegevuste…

“Unistused ellu!” võrgustiku ja Ettevõtlusõppe Mõttekoja ühisseminar

20. September 2013

Ootame võrgustiku liikmeid 10. oktoobril kell 14.00-17.00 Kaubanduskotta (Toom-Kooli 17, Tallinn) toimuvale ettevõtete koostöövõrgustiku „Unistused ellu!“ ja Ettevõtlusõppe Mõttekoja ühisseminarile: „ÜHESKOOS ETTEVÕTLIKKUST HOIDES“ Kuidas saab ettevõtja kooliga päriselt koostööd…