Tere tulemast, Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus SA!

Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse eesmärgiks on toetada maakonna ettevõtlikkuse arengut, lüües kaasa erinevate võrgustike töös ja panustada vastavalt oma võimalustele.

Seotud uudised

Tere tulemast, Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus SA!

28. May 2012

SA Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus tahab panustada noorte ettevõtlikkuse suurendamisse ja ettevõtlusõppe arendamisse. Nad soovivad noorteni viia teadmise, et ettevõtlikkus ei tähenda ettevõtte loomist. Selleks, et olla ettevõtlik…

Tere tulemast, Põlvamaa Arenduskeskus SA!

12. October 2012

Põlvamaa Arenduskeskus tahab panustada noorema põlvkonna ettevõtlikkuse suurendamisse ja ettevõtlusõppe arendamisse. Unistused ellu! koostöövõrgustikuga ühineti, sest soovitakse infot sellest, mida juba tehakse ja osa saada teiste senistest kogemustest.

Tere tulemast, Viljandimaa Arenduskeskus SA!

19. October 2012

Viljandimaa Arenduskeskus SA tegeleb igapäevaselt potentsiaalsete ja alustavate ettevõtjate, kodanikuühenduste ja kohalike omavalitsuste tasuta nõustamisega. Arenduskeskus nõustab ettevõtteid ja kodanikeühendusi tegevuse alustamisel, projektide arendamisel, äriplaanide koostamisel jne. Lisaks…