Tere tulemast, Daemon OÜ!

DAEMON OÜ raamatupidamisbüroo on pikaajaliselt toetanud ettevõtlikke noori üle Eesti. Ettevõte toetab iga-aastaselt noori läbi YFU organisatsiooni aitamaks minna õppima erinevatesse koolidesse üle maailma, et omandada seal soovitud teadmisi ja kogemusi. Samuti pakub ettevõte iga-aastaselt noortele praktikavõimalusi ning vabatahtlike mentoritena on liitunud selles ettevõtmises kogu personal. Koostööd tehakse erinevate kutse- ja kõrgkoolidega.

Seotud uudised

Tere tulemast, Uuskasutus MTÜ!

29. June 2012

Uuskasutus MTÜ (Uuskasutuskeskus) eesmärk noorteprogrammide toetajana on noortes ettevõtlikuse arendamine ning praktilise kogemuse edasiandmine just sotsiaalse ettevõtluse vallas. Töötajad panustavad õppekäikude läbiviimisel Uuskasutuskeskusesse ning juhtkond vabatahtlike mentoritena. Uuskasutuskeskus…

Tere tulemast, Rahvusooper Estonia!

23. October 2012

Rahvusooper Estonia pakub üsna erinevaid toetustegevusi. Haridusprojektide eesmärgiks on lastele ja noortele erinevate muusikateatri žanride tutvustamine. Sel sügisel alustas Rahvusooper Estonia projektiga OPERAtsioon VOX, mille raames toimusid eelvoorud…

Tere tulemast, Koidulapark Hotell OÜ!

16. October 2012

Koidulapark Hotell soovib infot sellest, mida juba tehakse ja osa saada teiste senistest kogemustest. Ettevõte pakub praktika- ja töökohti ning on valmis vastu võtma laste- ja noortegruppe, et…