Tere tulemast, Tallink Grupp AS!

AS Tallink Grupp usub oma senisele kogemusele toetudes koostegemise jõusse. Nõnda soovib ettevõte olla kursis erinevate initsiatiivide ja projektidega, et võimalusel kaasa lüüa.

Lisaks koostööle loodus- ja merekeskkonna hoidmisele keskendunud organisatsioonidega nagu WWF või ELF, panustab Tallink Grupp ka laste- ja noorte, hariduse, spordi ja kultuurivaldkonna toetamisse nii nõu kui jõuga. Nõnda on ettevõtte pikaaegseteks sõpradeks saanud lapsi abistavad Santa Claus Foundation, SEB Heategevusfond, SA Minu Riik, erinevad kutse- ja kõrghariduskoolid mitmetes riikides kui ka paljud spordialaliidud. Innustatuna Eesti esitennisistide Kaia Kanepi ja Jürgen Zoppi toetamisest asutati koostöös SEB-ga SEB Tallink Tennis Team`i, et luua viljakas pinnas Eesti tulevastele tippsportlaste sirgumisele. Tallink Grupp pakub praktikakohti õppeasutuste kaudu, et aidata kaasa noorte erialaste oskuste arendamisele ja nende konkurentsivõime tõstmisele tööjõuturul. Ettevõte osaleb haridusasutuste õppeprogrammides sisulise panustamisega, nii konsultatsiooniga programmide väljatöötamisel kui ka lektoritega. Kodanikuharidusprogrammi www.minuriik.ee esseekonkursil paneb Tallink Grupp välja auhinnad ja on ühe õpilasgrupi vastuvõtja.

Seotud uudised

Tere tulemast, Viru Keemia Grupp AS!

5. November 2012

Viru Keemia Grupp on Eesti erakapitalil põhinev riigi suurim põlevkivitöötlemisettevõte, mis paikneb Ida-Virumaal. Ettevõtte roll lisaks tööstuse arendamisele on Ida-Viru regiooni toetamine ja tutvustamine. Nii ongi ettevõte iseseisvalt…

Tere tulemast, Aru Grupp AS!

1. October 2012

Riikide ja rahvaste arenguvõimalused on seotud ühiskonnale vajaliku ressursi olemasoluga. Erinevatel arengufoorumitel on palju räägitud Eesti võimalustest püsida ja edeneda. Enamik arutlejaid on ühel meelel, et meie võimalus…

Tere tulemast, Skype Technologies OÜ!

27. March 2013

Skype Technologies OÜ soovib noorte karjäärivalikuid mõjutada, et kindlustada nende valikute konkurentsivõime tulevikus. IT võimekuse omandamine tuleb tulevikus kasuks kõikides tööstusharudes. Samuti pakub ettevõte tulevikus rohkem praktikakohti kui…